CÉGÜNK ALAPSZEMLÉLETE:

"Az autó munkaeszköz minden partnerünk számára, ezért a lehető legrövidebb időn belül, szakszerűen kijavított állapotban vissza kell juttatni használójának."

A Dukko-Lux Kft. 1994 májusában jött létre abból a célból, hogy a magánszemélyeken kívül olyan autóflottával rendelkező cégek partnere lehessen, ahol a javítói háttér nem megfelelő, vagy nem megoldott.

Csepel északi részén, a Masped telephelyén – szigorúan őrzött 24 órás biztonsági szolgálattal - több mint 2500m2 alapterületen fekvő szervizkomplexum ad lehetőséget a hatékony és gyors munkavégzésre. Szakembergárdánk célirányos végzettségének, a hosszú évek tapasztalatának és a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően naprakészen, és a legújabb technikák ismeretével képesek professzionális és magasan elismert munkát végezni.
A megbízhatóság és a kiváló minőségű munka eredményeképpen mára cégünk vezető szerepet tölt be a karosszériajavító iparban. A javításokat gyári alkatrészekkel és a gyári javítástechnológia betartásával végezzük. Igény szerint (avulás, totálkár közeli állapot stb.) lehetőség van jó minőségű utángyártott illetve bontott alkatrészek beépítésére is. Különös figyelmet fordítunk a fényezett felület pontos színkövetésére. Ennek eredménye, hogy színdifferencia nélkül dolgozunk. Folyamatosan figyeljük, elemezzük a mindenkori technológiai fejlődést. Magas szintű technikai eszközökkel dolgozunk.

Áraink versenyképesek, nem biztosítós töréskárok esetén rugalmasan igyekszünk az ügyfelek mindenkori pénztárcájához igazítani.