NANO TECHNOLÓGIA

A NANO technológia világméretű bevezetése a jármű iparban is kifejti hatását. Cégünk vezetése elsőként döntött úgy, hogy bevezette ennek alkalmazását hazánkban. Az eljárás során egy védőbevonat kerül a gépjármű karosszériájára, mely kisebb mechanikus behatásoknak és az időjárás viszontagságainak ellenáll.
Az eljárás célja, hogy a speciális felületvédelemmel ellátott járművek jobban ellenálljanak a környezeti és egyes fizikai behatásoknak.
A kezelt gépjárműveken a fényezett felületek ellenállnak az UV sugárzás által okozott sérüléseknek, segít a használat során keletkezet szennyeződések könnyű eltávolításában. Védelmet nyújt néhány vegyi anyaggal, madárürülékkel, rovarokkal, gyantákkal, téli szennyeződésekkel és egyéb káros környezeti hatásokkal szemben.

Az üvegeken alkalmazott kezelés megkönnyíti és biztonságossá teszi a vezetést. A kezelt üvegfelületén olyan réteget alakítunk ki, mely megakadályozza a szennyeződés letapadását, továbbá segíti a víz gyors eltávozását az üveg felületéről, így javul a kilátás még nagy esőben is.

A gépkocsi keréktárcsáin alkalmazott anyag megakadályozza a fékpor beleégését a felületbe.

A kezelés két részből állhat össze, a gépkocsi fényezésének állapotától függően. Az első fázis egy frissítő polírozás, melyre abban az esetben van szükség, ha a gépjármű fényezése elöregedett /matt, karcos /. Mindezek után következhet a speciális nano bevonat.

Új illetve jó állapotú gépkocsiknál elegendő maga a nano kezelés.
A technológia alkalmazható egyéb járműveken is, továbbá különböző felületeken: hajótestek, ablakok és egyéb kültéri felületek.